Zeer geslaagde clubdag

Ondanks het mislopen van het kampioenschap van ons eerste elftal kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde clubdag die Pinkstermaandag 6 juni op de agenda stond.  

Voor de jeugd waren er leuke voetbalspellen en een stormbaan. Na afloop daarvan volgde natuurlijk de prijsuitreiking en was er een frietkar. De spelers van JO11 ontvingen de spelers van de Boys en pupil van de wedstrijd Jesse Kersten met vlaggen toen zij het veld op kwamen. De wedstrijd tegen Ysselsteijn werd eenvoudig met 4-0 gewonnen door doelpunten van Stan Janssen, Ruben de Bruin, Jan van Hoof en Tim Poelen. Helaas ging het kampioenschap verloren maar wel werd een periodetitel en daarmee deelname aan de nacompetitie binnengehaald. Alle reden om er met z'n allen toch een mooi feestje van te maken. 

DJ Bas wist de stemming er bij de vele supporters snel in te krijgen. Om zes uur was er een gastoptreden van Judith Peters, bekend van radio en TV. Daarna werd afscheid genomen van spelers en begeleiders die de selectie gaan verlaten. En natuurlijk werd de speler van het jaar bekend gemaakt. Jan van Hoof eindigde als derde en Rens Hubers werd tweede. Jorn van der Horst wist dit keer deze trofee in de wacht te slepen door zijn goede en stabiele optreden dit seizoen.