Accomodatie

Sportpark Breedeweg is gelegen aan de St. Antoniusweg11 in Groesbeek - Breedeweg.

Het sportpark is volledig privé-bezit van R.K.S.V. Groesbeekse Boys. Een grote groep vrijwilligers zorgt er voor dat dit trotse bezit continu in topconditie blijft verkeren.
 
Het sportpark is uitgerust met 2 wedstrijdvelden. Vanaf seizoen 2009-2010 is het hoofdveld voorzien van kunstgras. Wedstrijdveld 2, het trainingsveld en de trainingshoek zijn voorzien van natuurgras.

Centraal op het terrein is het fraaie clubhuis met overdekte zittribune te vinden. Het clubhuis is in 1985 door voornamelijk eigen leden gebouwd. De 6 ruime kleedruimtes, de medische ruimte en verschillende opslagruimtes zijn onder het clubhuis gelegen. Door middel van een (spelers)tunnel kan men het hoofdveld bereiken.

De grote en gezellige kantine is de centrale ruimte van het clubhuis en is op de eerste verdieping gelegen. Deze kantine wordt tevens door biljartclub "het Keutje" gebruikt voor haar biljartwedstrijden. Vanuit de kantine kan de overdekte tribune met 150 zitplaatsen bereikt worden.

Verder zijn op de eerste verdieping de bestuurskamer, de commissiekamer, de keuken en de serre te vinden. Het clubhuis is ondanks de hoogteverschillen goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

2 grote parkeerplaatsen zorgen er voor dat er voldoende parkeergelegenheid is op het sportpark.

Rondom het clubhuis zijn de 2 wedstrijdvelden en de trainingsvelden gelegen. Het hoofdveld is omgeven door een imposante hoeveelheid reclameborden die om het veld geplaatst zijn en is er een professionele lichtinstallatie. Ook de trainingsvelden zijn voorzien van goede lichtinstallatie.

De overdekte zittribune en de spelerstunnel die uitkomt op het hoofdveld zijn speciaal voor sportpark Breedeweg.

De wedstrijdvelden (zowel het kunstgras als het natuurgrasveld) en trainingsvelden zijn voorzien van volautomatische beregeningsinstallaties die in de grond zijn verwerkt.