Olympia '18- Groesbeekse Boys: 1-0

Groesbeekse Boys begint seizoen teleurstellend 

Groesbeekse Boys heeft de eerste competitiewedstrijd in de tweede klasse Zuid 2 teleurstellend afgesloten. In Boxmeer kregen de Boys geen grip op de wedstrijd en wist het nagenoeg geen doelkansen te creëren. Uiteindelijk ging de promovendus uit Breedeweg met 1-0 onderuit.  

De vele meegereisde Groesbeekse supporters zagen de Boys op een zeer ruim speelveld al snel op achterstand komen. Na acht minuten verdween een afstandsschot onhoudbaar voor doelman Mike Verriet in het doel. In het restant van de wedstrijd ging het duel gelijk op. Veel persoonlijke duels werden op het middenveld uitgevochten. Beide teams wisten weinig kansen te creëren. 

In de tweede helft was Olympia de bovenliggende partij. Het was aan Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet te danken dat de marge niet groter werd. Met enkele goede reflexen bracht hij redding op Boxmeerse doelpogingen. Aanvallend kon Groesbeekse Boys daar weinig tegenoverstellen. Ook de aanvallende wissels brachten daar geen verandering in. 

Aanstaande dinsdag speelt Goesbeekse Boys op sportpark Breedeweg een oefenwedstrijd tegen Trekvogels. Aanvang van de wedstrijd is 20.15 uur. Zondag 2 oktober heeft Groesbeekse Boys de mogelijkheid om deze misstap in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen recht te zetten. Deze wedstrijd tegen Heeswijk begint om 14.00 uur.  

 

Opstelling Groesbeekse Boys 

Mike Verriet; Jorn vd Horst, Rens Hubers, Glen Wijnhoven, Timo Phillipsen; Devin Jacobs, Jan van Hoof, Ruben de Bruin (Tim Poelen); Milan Wolters, Noek Beers, Bram de Bruin (Teun Kersten).