Groesbeekse Boys - Heeswijk: 0-0

Groesbeekse Boys vergeet te scoren 

 

Afgelopen zondag moest Groesbeekse Boys op eigen sportpark aantreden tegen Heeswijk voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd ging lang gelijk op. Toch had Groesbeekse Boys in het tweede bedrijf enkele grote kansen om tot scoren te komen. Dit gebeurde niet waardoor de 0-0 beginstand ook na negentig minuten op het scorebord stond.  

 

De vele toeschouwers zagen een wedstrijd met vooral veel strijd. De vele duels werden mannelijk maar fair uitgevochten. De scheidsrechter hoefde zelfs geen enkele kaart uit te delen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Groesbeekse Boys probeerde het Heeswijk met snel combinatievoetbal moeilijk te maken. De gasten concentreerden zich daarentegen op het controleren van de wedstrijd. In de eerste helft speelde dit spel zich vooral op het middenveld af. Gaandeweg de tweede helft schoof het deel waarop gespeeld werd naar de verdediging van Heeswijk. Dit zorgde voor druk op de verdediging van de bezoekende tegenstander. Met een kopbal was Jorn van der Horst voor het eerst dicht bij een doelpunt. Even later werd hij door Stan Janssen vrijgespeeld. Zijn inzet verdween echter van dichtbij over het lege doel. In het restant van de wedstrijd was ook Noek Beers dicht bij een doelpunt. Nadat hij de doelman gepasseerd had schoot hij op doel maar werd de bal van de doellijn gehaald. Aan de andere kant hadden Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet en zijn verdediging weinig moeite om de nul vast te houden.  

 

Zondag 9 oktober wacht voor Groesbeekse Boys de mogelijkheid om de eerste wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Het team uit Breedeweg gaat dan in Beek en Donk op bezoek bij Sparta '25. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. 

 

Opstelling Groesbeekse Boys 

Mike Verriet; Jorn vd Horst, Rens Hubers, Glen Wijnhoven, Timo Phillipsen (Ruben de Bruin); Devin Jacobs, Jan van Hoof, Bram de Bruin (Stan Janssen); Tim Poelen (Teun Kersten), Milan Wolters (Dirk Janssen), Noek Beers.