Sparta '25 - Groesbeekse Boys: 1-1

Groesbeekse Boys speelt weer gelijk 

Na de remise vorige week tegen Heeswijk speelde Groesbeekse Boys afgelopen zondag opnieuw gelijk tegen Sparta '25. In Beek en Donk speelde de Breedeweg formatie een goede eerste helft en kwam het met 0-1 op voorsprong. In de tweede helft trok de thuisploeg de stand recht en bleef de 1-1 tot aan het einde van de wedstrijd op het scorebord staan. 

 

Groesbeekse Boys begon goed aan de wedstrijd. Het spel golfde op en neer maar de geel-zwarte formatie controleerde de wedstrijd. Na een klein halfuur voetballen leverde dit het eerste doelpunt van het seizoen en van de tweede klasse op. Een voorzet belandde bij Stan Janssen waarna hij de bal beheerst binnen schoot. In het restant van de eerste helft kreeg Groesbeekse Boys steeds meer grip op de wedstrijd en was Noek Beers twee keer (kopbal en omhaal) dicht bij een tweede Groesbeekse treffer. 

 

De tweede helft toonde een ander spelbeeld. Sparta '25 kwam scherp uit de startblokken en had controle over de wedstrijd.  Na tien minuten scoorde Freek Schoones de gelijkmaker. Na enkele omzettingen in het Groesbeekse team kwamen de Boys onder de druk Sparta uit en kwamen Jan van Hoof en Devin Jacobs nog dicht bij een doelpunt. Helaas zagen zij hun schoten net naast het doel verdwijnen.  

 

Met twee remises en een verliespartij staat Groesbeekse Boys op de tiende plaats. De marge met nummer drie van de ranglijst is echter maar drie punten. Zondag 16 oktober heeft Groesbeekse Boys opnieuw de mogelijkheid om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. Op sportpark Breedeweg komt dan DAW Schaijk op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur. 

 

Opstelling Groesbeekse Boys 

Mike Verriet; Dirk Janssen (Timo Phillipsen), Rens Hubers, Glen Wijnhoven, Ruben de Bruin; Jorn vd Horst, Devin Jacobs, Jan van Hoof; Stan Janssen (Bram de Bruin), Tim Poelen (Milan Wolters), Noek Beers.