Groesbeekse Boys - DAW Schaijk: 1-4

Groesbeekse Boys verliest van DAW Schaijk 

 

Het is Groesbeekse Boys nog niet gelukt om de eerste overwinning van dit seizoen binnen te halen. Op eigen sportpark Breedeweg ging Groesbeekse Boys met 1-4 onderuit tegen DAW Schaijk. Door de nederlaag bivakkeert de ploeg uit Breedeweg in de onderste regionen van de ranglijst. 

In de sportieve wedstrijd begon Groesbeekse Boys onrustig. Veel ballen werden onnauwkeurig ingespeeld en onnodig veel balverlies werd geleden. Na een half uur voetballen profiteerde DAW Schaijk van balverlies en wist Jacco van der Heijden binnen te werken. Kort daarop hield Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet Corik Megens met een katachtige redding van het scoren af. Toch kwamen de gasten op slag van rust op 0-2 door een kopbal van Hidde van der Heijden uit een corner. 

Direct bij aanvang van de tweede helft bracht Mike Verriet opnieuw redding op een inzet van dichtbij. In de tegenaanval kwam Stan Janssen vrij voor de DAW doelman maar was zijn inzet te slap om tot scoren te komen. Groesbeekse Boys probeerde de gelijkmaker te forceren maar het was DAW Schaijk dat van de geboden ruimte profiteerde. Roel Janssen en Jacco van der Heijden brachten de stand op 0-4. Het was Luuk Langeveld die de eretreffer binnenschoot nadat eerder Stan Janssen de lat raakte. 

Zondag 23 oktober is Groesbeekse Boys vrij. Zondag 30 oktober speelt Groesbeekse Boys opnieuw een thuiswedstrijd. Dan komt Rhode/VSB op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.  

Opstelling Groesbeekse Boys:

Mike Verriet; Dirk Janssen (Milan Wolters), Rens Hubers, Glen Wijnhoven, Ruben de Bruin; Jorn vd Horst, Devin Jacobs, Jan van Hoof (Timo Phillipsen); Stan Janssen, Bram de Bruin, Tim Poelen (Luuk Langeveld).