Groesbeekse Boys - Boekel Sport: 2-4

Afgelopen seizoen waren Groesbeekse Boys en Boekel Sport elkaars concurrenten in de titelstrijd. Uiteindelijk promoveerden beide teams uit de derde klasse en spelen ze nu in de tweede klasse. Waar Groesbeekse Boys vorig seizoen de thuiswedstrijd overtuigend wist te winnen waren de gastheren deze editie de terechte winnaar. Eindstand 2-4. 

 

Groesbeekse Boys begon goed aan de wedstrijd. De eerste kans was voor Luuk Langeveld. Hij zag zijn schot in het zijnet eindigen. Na ruim een uur voetballen werden de gasten uit Boekel sterker. Het was Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet welke voor het eerste reddend moest optreden. Enkele minuten later werd hij echter verslagen door Merijn van Haandel. Daarna golfde het spel op en neer. Groesbeekse Boys kwam in die fase langszij. Na een voorzet van Luuk Langeveld wist Milan Wolters van dichtbij binnen te schieten. Toch keek Groesbeekse Boys nog voor rust tegen een 1-3 achterstand aan. Het counterende Boekel Sport scoorde twee keer door Tim Schuijers. 

 

In de tweede helft was Groesbeekse Boys niet in staat om de gasten onder druk te zetten. Boekel Sport verdedigde gegroepeerd en de Groesbeekse aanvallers lukte het niet om hier doorheen te komen. Vijf minuten voor het eindsignaal kwam de 2-3 enigszins uit de lucht vallen. Een voorzet van Glenn Wijnhoven werd door Stan Janssen binnengekopt. Waar de Groesbeekse supporters hoopten op nog een doelpunt werd de hoop op een beter resultaat snel om zeep geholpen. Een verdedigende fout werd door Tim Schuijers vakkundig afgestraft.  

 

Zondag 20 november gaat Groesbeekse Boys op bezoek bij nummer laatst van de ranglijst Volkel. Hopelijk lukt het dan om drie punten mee naar Groesbeek te nemen. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. 

 

Opstelling Groesbeekse Boys 

Mike Verriet; Jorn vd Horst, Rens Hubers, Glenn Wijnhoven, Timo Phillipsen (Dirk Janssen); Ruben de Bruin, Devin Jacobs (Niek Eeren), Jan van Hoof; Stan Janssen, Luuk Langeveld (Noek Beers), Milan Wolters.