Groesbeekse Boys - Olympia '18: 3-6

Forse nederlaag voor Groesbeekse Boys

Groesbeekse Boys is er niet in geslaagd om de eerste wedstrijd na de winterstop met goed resultaat af te sluiten. Het bezoekende Olympia '18 kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. In het restant van de wedstrijd lukte het Groesbeekse Boys niet om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Einstand 3-6.

Na tien minuten voetballen leverde slordig balverlies de eerste tegentreffer op. Vrij voor doelman Mike Verriet schoof Joep Weijers de bal beheerst binnen. Stan Janssen verzuimde kort daarop aan de andere zijde de stand op gelijke hoogte te brengen. Nieuw balverlies leverde een tweede Boxmeers doelpunt op. Van afstand schoot Kas van den Bosch raak. Nog voor rust verscheen ook 0-3 door Stan Driessen op het scorebord. Waar de Groesbeekse supporters hoopten op een wederopstanding van hun team scoorden de bezoekers al snel na het hervatten van de tweede helft. Opnieuw vormde slordig Groesbeeks balverlies de aanleiding en profiteerde Sam Luppes. Devin Jacobs schoot daarop vanaf afstand hard binnen. Maar enkele minuten later werd de marge hersteld door Kas van den Bosch. Safa Öksüz zorgde daarna zelfs voor de 1-6 stand. Noek Beers gaf de stand met zijn twee teffers een fraaier aanzien maar ook hierdoor bleef het team uit Breedeweg met lege handen achter.

Zondag 12 februari gaat Groesbeekse Boys bij Heeswijk op bezoek. Aanvang is 14.30 uur.

 

Mike Verriet; Timo Phillipsen (Dirk Janssen), Rens Hubers, Glenn Wijnhoven, Bram Peters (Teun Kersten); Jorn vd Horst, Devin Jacobs, Milan Wolters; Stan Janssen (Niek Eeren), Luuk Langeveld, Noek Beers.