Rhode/VSB - Groesbeekse Boys: 1-1

Weer gelijkspel voor Groesbeekse Boys 

 

Groesbeekse Boys ging afgelopen zondag op bezoek bij Rhode/VSB. In een gelijk opgaande wedstrijd werd met 1-1 afgesloten. Met het derde gelijkspel na de winterstop lukt het Groesbeekse Boys maar niet om van de laatste plaats af te komen. 

 

In de beginfase hadden de gastheren uit Sint-Oedenrode een licht veldoverwicht. Beide teams leverden veel strijd en hanteerden veelvuldig de 'lange' bal naar voren. Veel kansen werden echter niet gecreëerd. In de tweede helft werd het voetbalspel beter. Na een goede aanval werd Stan Janssen vrijgespeeld maar wist hij oog in oog met de Rhode doelman niet te scoren. Twintig minuten voor het eindsignaal werd Noek Beers in het strafschopgebied onderuitgehaald. Het was Noek zelf die de toegekende penalty koelbloedig binnenschoot. In de slotfase van de wedstrijd voerde Rhode de druk op. Pas in blessuretijd moest Groesbeekse Boys buigen voor de tegenstander. Een vrije trap werd door Bas van Kuringen onhoudbaar achter Mike Verriet binnengeschoten. 

 

Zondag 25 maart speelt Groesbeekse Boys weer een thuiswedstrijd. Op sportpark Breedeweg komt nummer vijf Schijndel/De Wit op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.   

 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Niek Eeren, Rens Hubers, Glenn Wijnhoven, Jorn vd Horst; Ruben de Bruin (Dirk Janssen), Devin Jacobs, Jan van Hoof; Luuk Langeveld (Mark Thijssen), Stan Janssen (Milan Wolters), Noek Beers.