Prinses Irene - Groesbeekse Boys: 1-3

Terechte overwinning Groesbeekse Boys

Groesbeekse Boys heeft een verdiende 1-3 overwinning op Prinses Irene binnengesleept waardoor het team uit Breedeweg met nog twee wedstrijden te gaan mogelijkheden heeft om rechtstreekse degradatie uit de tweede klasse te voorkomen. Zondag 14 mei wacht op sportpark Breedeweg de derby tegen concurrent Eendracht '30 uit Mook. Een week later speelt Groesbeekse Boys de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in Overloon tegen SSS '18.

Groesbeekse Boys liet zien dat het voor de laatste kansen strijdt. Met veel energie werd de wedstrijd gespeeld. Dit leverde al snel een 0-1 voorsprong op doordat Noek Beers een voorzet binnen schoot. Na een half uur spelen was het Stan Janssen die de voorsprong verdubbelde nadat hij op aangeven van Glen Wijnhoven scoorde. Voor rust nog wisten de gastheren uit Nistelrode de aansluitingstreffer te scoren. Na rust werd Prinses Irene sterker maar wist de solide Groesbeekse defensie knap stand te houden. In de slotminuut scoorde Noek Beers zijn tweede treffer van de middag en konden de vele meegereisde supporters ontspannen en genieten van de drie punten die mee naar Groesbeek gingen.

Door de overwinning heeft Groesbeekse Boys de rode lantaarn nu samen met Volkel in handen en de nummers tien Heeswijk en negen Eendracht '30 (met respectievelijk drie en vier punten voorsprong) in het vizier. Voor Groesbeekse Boys staat komende twee weekenden geen competitie op het programma. Zondag 14 mei wacht op sportpark Breedeweg om 14.30 uur de derby tegen Eendracht '30.