SSS '18 - Groesbeekse Boys: 1-1

Na een uitstap naar de tweede klasse keert Groesbeekse Boys na een jaar terug naar de derde klasse. Groesbeekse Boys speelde in Overloon een goede wedstrijd tegen de plaatselijke SSS '18 en keerde met een gelijkspel terug naar Groesbeek. Toch was het punt dat aan de wedstrijd overgehouden werd niet voldoende om handhaving in de derde klasse veilig te stellen.

Groesbeekse Boys begon goed aan de wedstrijd in Overloon. Devin Jacobs opende na twintig minuten spelen de score door een vrije trap fraai binnen te schieten. In het restant van de eerste helft hadden Milan Wolters, Noek Beers en Luuk Langeveld kansen om de marge verder te vergroten. In de tweede helft nam SSS '18, dat ook nog om degradatie voetbalde, meer het initiatief. Een kwartier voor het einde resulteerde dit in de gelijkmaker. Naarmate het einde van de wedstrijd in zicht kwam werd Groesbeekse Boys weer sterker. In de slotminuut eindigde een inzet van Stan Janssen, net zoals in vorige wedstrijd, op de lat. Zoals vaker dit seizoen was het geluk niet aan Groesbeekse zijde waardoor de 1-1 eindstand op het scorebord verscheen. Door het resultaat zakt de Boys af naar de derde klasse en mag SSS '18 zich opmaken voor de nacompetitie met klassebehoud als inzet.

Negen keer eindigde een wedstrijd van Groesbeekse Boys deze competitie in een gelijkspel. Vier keer werd gewonnen en negen wedstrijden werden verloren. Gezien dit resultaat en de goede wedstrijden die gespeeld zijn is er voldoende vertrouwen om er volgende jaargang weer een mooi seizoen van te maken.