Boekel Sport - Groesbeekse Boys: 2-1

Groesbeekse Boys verliest van Boekel Sport

Het is Groesbeekse Boys weer niet gelukt een wedstrijd winnend af te sluiten. Lang leek het erop dat de strijd in Boekel met een gelijkspel ging eindigen. In de slotminuut scoorde Boekel Sport echter de winnende treffer waardoor het jeugdige Boysteam met lege handen terug naar Groesbeek moest.

In de eerste helft had Boekel Sport een licht veldoverwicht. Dit resulteerde in een aantal goede kansen die echter werden gemist of door doelman Mike Verriet gestopt. Groesbeekse Boys daarentegen wist een paar kleine speldenprikjes uit te delen. Op slag van rust kwam Groesbeekse Boys toch op voorsprong. Een voorzet kwam bij de tweede paal voor de voeten van Milan Wolters die beheerst scoorde. Kort daarop leek Niek Eeren zelfs 0-2 te scoren maar zijn inzet na een voorzet van Noek Beers ging net naast. In de tegenaanval deed Boekel Sport het beter en tikte de spits wel binnen waardoor met een 1-1 stand de rust bereikt werd.

Het spel van Groesbeekse Boys beperkte zich in de tweede helft vooral tot verdedigen. De gastheren hadden daar geen passend antwoord op. Noek Beers kwam na een verre trap van Glenn Wijnhoven bijna in scoringspositie maar de Boekel doelman voorkwam erger. Waar de meeste supporters rekening hielden met een gelijkspel als eindstand dachten de Boekel spelers daar anders over. Een voorzet werd van afstand met een fraaie volley achter doelman Mike Verriet binnengeschoten.

Door de nederlaag blijft Groesbeekse Boys op de laatste plaats steken. Zondag 16 april staat voor Groesbeekse Boys een thuiswedstrijd op het programma. Nummer voorlaatst Volkel komt dan op bezoek. Hopelijk komen veel supporters de Boys steunen bij deze belangrijke wedstrijd.