AB-toernooi weer groot succes

Woensdagavond 17 mei werd inmiddels traditiegetrouw het AB-voetbaltoernooi voor verenigingen uit Groesbeek, gemeente Berg en Dal en directe omgeving bij Groesbeekse Boys gespeeld. Jaarlijks komen jeugdteams uitkomend in de leeftijd JO17 en JO19 de dag voor Hemelvaart graag naar sportpark Breedeweg om samen te voetballen en veel plezier met elkaar te beleven.  

Vanaf 18.30uur trapten ze af. Zeven teams in de 'onder 19 poule' en drie teams bij 'onder 17'. De Treffers 2 en Groesbeekse Boys 1 speelden de finale in de JO19 poule en uiteindelijk wist de Treffers die na strafschoppen te winnen. De overige deelnemende verenigingen waren sv Milsbeek en SVO/VVLK. De finale in de JO17 poule ging tussen Eendracht en Groesbeekse Boys en daar wist Eendracht met 2-1 te winnen. Achates werd derde.  

Alle teams streden daarnaast om de FAKRO penalty bokaal. Groesbeekse Boys JO19 wist deze te winnen door de meeste doelpunten bij doelman Bas van Egeren te scoren. Na afloop van het toernooi genoten de deelnemers en begeleiders van een lekkere barbecue en muziek van DJ Hanza. 

We kijken terug op een leuke avond voor voetballers van JO17 en JO19 uit Groesbeek, gemeente Berg en Dal, Milsbeek, Ottersum en Mook. Organisatie en vrijwilligers bedankt voor de goede organisatie.