Sponsor worden?

Bij Groesbeekse Boys zijn we blij met alle sponsoren. Zeker in deze tijd van economische veranderingen en financiële crisis zijn wij onze sponsors nog meer erkentelijk dat zij ons trouw blijven. Dat laten wij de sponsors o.a. blijken in de vorm van sponsor-netwerkbijeenkomsten. En aan de Boysleden vragen wij om ‘de boodschappen’ bij onze sponsoren te doen.
 
Groesbeeks Boys, ‘méér dan voetbal alleen.’ Dat dragen wij graag zo breed mogelijk uit. Veel van onze sponoren zijn mensen met jarenlange ervaring en hebben bedrijven met een gevestigde naam. Maar wij hebben ook sponsors die net zijn gestart en opdrachten, kennis en ervaring van hun gevestigde collega’s goed kunnen gebruiken. Wij zijn er ook blij mee dat binnen ons sponsorencorps zoveel Boysleden zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om ons te steunen. De club van honderd, de wedstrijdbal, een advertentie, reclamebord, ‘Meer dan sponsor’, Tenuesponsor, Subsponsor of Narrow Casting.
Maar ook sponsoring op maat!  Het kan allemaal en we praten er graag verder over met mensen die ons willen steunen.

Mail gerust met onze sponsorcommissie voor meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden:: sponsoring@groesbeekseboys.nl