Lid worden?

Wil je lid worden van Groesbeekse Boys, dan kan dat  natuurlijk, want nieuwe leden zowel jong als oud, zijn uiteraard van harte welkom !!!!!!!!!!!!!!


Vanaf 4 jaar kan men meetrainen zonder nog wedstrijden te gaan spelen.
Binnen onze vereniging is de afspraak dat aspirant jeugdleden / pupillen gratis mogen meetrainen tot het moment met competitievoetbal gestart wordt..
Het is de bedoeling dat uw/het kind in sportkleding komt en voetbalschoenen en scheenbeschermers aan heeft.
De veiligheid van uw kind is een belangrijk uitgangspunt voor onze vereniging.

Daarna wordt besproken of het kind lid wordt en zal het kind door de commissie jeugd in overleg met de coördinator (junioren of pupillen) in een team worden ingedeeld.

Kinderen vanaf zes jaar mogen competitiewedstrijden voetballen.
Op zaterdag worden alle officiële competitiewedstrijden voor pupillen en junioren gespeeld.
De pupillen en junioren trainen twee maal per week.
Kinderen van vier en vijf jaar starten bij onze vereniging als kabouter.
Hier maken zij kennis met het spel. Daarbij leren zij onbevangen voetballen in partijtjes van 4 tegen 4. Vier en vijf jarigen trainen een keer per week (donderdag).
De vijf jarigen kunnen naast de training, in overleg ook wedstrijdjes in toernooivorm op zaterdag spelen.

Bij R.K.S. V. Groesbeekse Boys is het de regel dat ouders zich actief inzetten bij o.a. het rijden naar uitwedstrijden of bij het organiseren van activiteiten.

Voor het meetrainen kan contact worden opgenomen met de commissie jeugd. Zij kunnen meer informatie geven over de jeugdafdeling van R.K.S.V. Groesbeekse Boys en je in contact brengen met één van de vele jeugdtrainers. E-mail: jeugd@groesbeekseboys.nl.

Informatie over het aanmelden van nieuwe leden vindt u op de pagina club, Aan-/afmelden. Ook overige informatie over ledenadministratie en contributie is op deze pagina te vinden.