Mike Hijmans Boysman van het jaar

Voor zijn inzet voor Groesbeekse Boys is Mike Hijmans door het bestuur van de club tot "Boysman van het jaar 2016" verkozen. Deze benoeming, die jaarlijks tijdens het vrijwilligersfeest toegekend wordt, is een waardering voor vrijwilligers die zich inzetten voor hun club.

 

Ruim 200 uitnodigingen werden voor het vrijwilligersfeest verstuurd. De vele vrijwilligers die van hun uitnodiging gebruik gemaakt hebben werden voorzien van een drankje, hapje tussendoor en wat lekkers op het eind van de avond. Duo Uniek zorgde voor de muziek. Een optreden van mystery guest "Gradje" zorgde ervoor dat de lachspieren getraind werden. Het bestuur wil op deze wijze al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet en laten weten dat zij onmisbaar zijn voor het voortbestaan van Groesbeekse Boys.

 

Een speciaal moment vormde daarom ook de bekendmaking van Mike Hijmans als Boysman van het jaar. Al vele jaren is Mike lid van Groesbeekse Boys. Naast zijn actieve voetballoopbaan bij de jeugd en lagere seniorenteams is Mike altijd zeer actief geweest voor de vereniging. Als leider van diverse teams maar bovenal voor de jeugd. Het jeugdbeleid bepalend vanuit het jeugdbestuur of als organisator van diverse jeugdactiviteiten zoals de jeugdinstuif, het jeugdkamp, pupillentoernooi en familiedag. Maar ook als er handjes nodig zijn achter de bar tapt hij menig biertje. Een vrijwilliger waar je als vereniging trots op mag zijn. De vele aanwezige vrijwilligers wisten deze keuze meer dan te waarderen.