Bestuur bezoekt jubilarissen thuis

Het bestuur van R.K.S.V. Groesbeekse Boys had de 12 jubilarissen graag willen huldigen tijdens de Nieuwjaarsreceptie en daar met familie, vrienden, leden en supporters op willen proosten in de kantine van sportpark Breedeweg. Maar door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden kon de Nieuwjaarsreceptie helaas niet doorgaan.  

De huldigingen worden hopelijk op een later moment en onder betere omstandigheden ingehaald. Toch wilde het bestuur van de voetbalvereniging uit Breedeweg dit bijzondere moment niet geruisloos voorbij laten gaan. De jubilarissen werden zaterdag 8 januari door het bestuur thuis verrast met een bloemetje en oorkonde. 

Vijfentwintig jaar lid van Groesbeekse Boys zijn Nick Willems, Frank Vullings en Roel Janssen. Gerrit Brinkhof is veertig jaar lid en Ton van Kesteren en Theo Verbeet vijftig jaar. Jan Bons, Sjaak Thijssen, Lin Giebels en Henk Derks zijn zestig jaar aan Groesbeekse Boys verbonden. Toon Kersten en Theo Janssen tenslotte zijn zeventig jaar lid van hun geliefde voetbalvereniging.