Huldiging jubilarissen

Afgelopen zaterdag 7 januari werd de nieuwjaarsreceptie van Groesbeekse Boys georganiseerd. Leden en supporters kwamen naar sportpark Breedeweg om elkaar het beste toe te wensen. Voorafgaand aan de receptie werd traditioneel een voetbalwedstrijd gespeeld. Dit keer tussen de teams van Groesbeekse Boys zaterdag 3 en 4.  

 

Interim-voorzitter Martin Bouten keek tijdens de receptie terug op het succesvolle jaar 2022 en maakte de plannen voor aankomend jaar bekend. Daarna werd er stilgestaan bij de 22 jubilarissen van dit jaar. Voor de aanwezige jubilarissen was een passend woord beschikbaar. Daarnaast wist spreekstalmeester Teun de Jong verschillende leuke anekdotes boven water te krijgen.  

25 jaar: Bart van Bentem, Thijs van Bentem, Christian Vissers, Tom van Sas, Quinten Derksen, Mark Bruijsten, Reinout Theunissen. 

40 jaar: Erik Bons, John Jochems, Jurgen Willems, Mark van Bentem, Jeroen Rutten, Gerard Voss. 

50 jaar: Theo Schoofs, Peter Wijnhoven, Wilbert Derksen, Wiel Thijssen, Henk Coenen, Jan Janssen, Henk Lanters. 

60 jaar: Henk Rutten. 

70 jaar: Jan Schoenmakers. 

Na deze plechtigheden werd Geert Cloosterman bedankt voor zijn inzet als bestuurslid. Zijn taak als secretaris heeft hij onlangs overgedragen aan Nou Peters. Vervolgens werd het nieuwe jaar met muziek van DJ Hanza op gezellige wijze ingeluid.