Groesbeekse Boys gaat verder met Michael Brussen

Michael Brussen is aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij Groesbeekse Boys bezig. Volgens de spelersgroep en voetbaltechnische commissie past hij goed bij de visie van de club uit Breedeweg. De voetbaltrainer uit Wageningen zelf ziet voldoende mogelijkheden om met de huidige spelersgroep stappen te maken. Het bestuur van Groesbeekse Boys en Michael Brussen hebben daarom besloten ook volgende voetbaljaargang de samenwerking te verlengen. Ook de overeenkomsten met assistent-trainer Thom Jochoms en keepertrainer Jeffrey Hoogenbosch worden met een jaar verlengd. 

 

Herkenbaarheid 
Groesbeekse Boys streeft naar herkenbaarheid en doorstroming van spelers uit de eigen jeugdopleiding naar een van de selectie elftallen. De afgelopen seizoenen heeft dit tot promotie naar de tweede klasse geleid. Met de ervaring die Michael Brussen als speler en trainer heeft opgedaan moet het mogelijk zijn om het niveau van de huidige selectie naar een hoger plan te brengen.  

 
Overige selectieteams 
Ook met de invulling van de trainersstaf van de overige selectieteams wil Groesbeekse Boys de herkenbaarheid en doorstroming van jeugdspelers borgen. René Rutten blijft aankomend seizoen trainer van het tweede elftal. René Rutten is geen onbekende bij de club uit Breedeweg. Hij is als jeugdspeler bij Groesbeekse Boys gestart en heeft vele jaren in het eerste elftal gevoetbald. Net als dit seizoen wordt hij volgende jaargang terzijde gestaan door assistent-trainer Danny van Raay. Het team van dit trainersduo staat op een keurige plek in de middenmoot van de reserve zaterdag tweede klasse.