Jan Schoenmakers en Theo Janssen Boysmannen van het jaar

Vrijdagavond 21 april werden de vele vrijwilligers van de Boys bedankt met een gezellige feestavond. Hoogtepunt vormde de bekendmaking van de vrijwilliger 'Boysman/vrouw' van het jaar. Deze keer niet een maar twee Boysmannen. Jan Schoenmakers en Theo Janssen. Beiden 70 jaar lid en nog altijd zeer actief bij de club betrokken. Als supporter bij wedstrijden van het eerste elftal en bij de maandagmiddaggroep die er voor zorgt dat het sportpark in topconditie blijft. Jan en Theo werden samen met partners door hun (klein)kinderen en de andere aanwezigen gefeliciteerd en bedankt voor alles wat ze voor de Boys doen.

Henk Rutten en Jan Janssen werden gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap (respectievelijk 60 en 50 jaar) van de Boys. Voorgaande huldigingen moesten beiden verstek laten gaan waarop het bestuur deze zeer betrokken leden tijdens het vrijwilligersfeest in het zonnetje heeft gezet.

Het werd een gezellige avond waarbij spelers van het eerste elftal ervoor zorgden dat de vrijwilligers niets te kort kwamen, er een leuke quiz was en werd er gezongen en gefeest onder begeleiding van DJ Freek.