SCE - Groesbeekse Boys: 3-0

Groesbeekse Boys is de competitie slecht gestart. Na de degradatie afgelopen seizoen neemt de Boys het in de derde klasse op tegen clubs uit Nijmegen en Noord-Limburg en Brabant. In Nijmegen ging het met 3-0 onderuit tegen SCE.

Groesbeekse Boys probeerde met georganiseerd voetbal tegenstander SCE te bestrijden. Dit resulteerde in veel balbezit maar leverde geen grote kansen op. SCE was uiterst productief bij de kansen die zij kregen. Dit leverde na zes minuten voetballen al een 1-0 voorsprong op en tien minuten voor de rust zelfs de 2-0 ruststand. Met enkele wissels probeerde Groesbeekse Boys de wedstrijd te keren. Dit leverde twee grote kansen op die niet aan de Breedeweg formatie besteed waren. In het restant van de wedstrijd verdwenen de krachten en wist SCE bij een van de spaarzame uitvallen de 3-0 eindstand op het scorebord te zetten.

Groesbeekse Boys speelt zondag 1 oktober de eerste thuiswedstrijd van de competitie. Het gepromoveerde Heijen komt dan op bezoek. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.