Groesbeekse Boys - Brakkenstein: 1-1

Het is Groesbeekse Boys niet gelukt om op eigen sportpark van Brakkenstein te winnen. Helaas kon het goede spel van de afgelopen wedstrijden deze keer niet op de groene mat gelegd worden. Beide ploegen creëerden weinig kansen waardoor de einstand op 1-1 bepaald werd.

In de eerste helft beperkte tegenstander Brakkenstein zich op geconcentreerd verdedigen en ontbrak het Groesbeekse Boys aan echte stootkracht. Verder dan een schot van Stan Janssen in de openingsfase welke net naast ging kwam Groesbeekse Boys niet. Aan de andere kant bracht Mike Verriet in de slotminuut redding op een afstandsschot.

De beginfase van de tweede helft leverde meer spektakel op. Na vijf minuten voetballen verdween een schot van Luuk Langeveld in de verre hoek achter de Brakkenstein goalie. Na deze treffer kwamen de Nijmegenaren uit de verdedigende stellingen. Dit leverde tien minuten later de gelijkmaker op. Luud Gerrits profiteerde van slap optreden van de Groesbeekse verdediging. Daarop zag Devin Jacobs zijn pegel net naast gaan en lukt het Luuk Langeveld niet om een fraaie aanval van dichtbij binnen te schieten. Hoewel Groesbeekse Boys met een aantal aanvallende wissels de wedstrijd nog naar zich toe wilde trekken ging de spreekwoordelijke kaars langzaam uit en stond de 1-1 stand bij het eindsignaal op het scorebord.

Zondag 26 november speelt Groesbeekse Boys een uitwedstrijd tegen Vorstenbossche Boys. De wedstrijd in Vorstenbosch begint om 14.30 uur.