Festilent - Groesbeekse Boys: 4-2

Groesbeekse Boys heeft tegen Festilent een teleurstellende nederlaag geleden. Na een verdiende 0-1 voorsprong werden uiteindelijk vier doelpunten vanuit spelhervattingen onnodig weggegeven. Eindstand in Zeeland: 4-2.

Groesbeekse Boys begon goed aan de wedstrijd. Met gecontroleerd voetbal werd geduldig de aanval gezocht. Dit resulteerde na een klein kwartier voetballen in een 0-1 voorsprong door Stan Janssen. Daarna bleef Groesbeekse Boys de bovenliggende partij maar wist dit niet om te zetten in meer doelpunten. Na ruim een half uur voetballen werd onnodig een hoekschop weggegeven welke in een doelpunt werd omgezet. Enkele minuten later was er een scrimmage voor het Boys doel waarbij verdedigend onvoldoende ingegrepen werd en de 2-1 door Festilent gescoord werd. Snel in de tweede helft scoorde Festilent weer uit een corner waar de Boys verdedigend niet scherp genoeg was. Door een fraai afstandsschot van Daan Wijnhoven kwam Groesbeekse Boys terug in de wedstrijd. 3-2. In de resterende tijd lukte het de Boys niet om de gelijkmaker te scoren. Het was Festilent die de beslissende 4-2 opnieuw vanuit een corner wist te scoren.

Zondag 15 oktober speelt Groesbeekse Boys de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit. Voor Groesbeekse Boys is het zaak deze wedstrijd tegen de nummer laatst van de ranglijst winnend af te sluiten om daarmee uit de onderste regionen van de competitie weg te komen. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.