Groesbeekse Boys - SCE: 2-1

Groesbeekse Boys heeft de thuiswedstrijd tegen SCE winnend met 2-1 afgesloten. Na een vroege Nijmeegse tegentreffer wisten de Boys in de slotfase de wedstrijd om te buigen en de drie punten op sportpark Breedeweg te houden. Door de overwinning blijft Groesbeekse Boys meestrijden om de bovenste plaatsen van de ranglijst.

Al na vier minuten voetballen keken de mannen uit Breedeweg tegen een 0-1 achterstand aan. Nicky Sander scoorde fraai na slap Groesbeeks verdedigend werk. Na deze vroege openingstreffer kabbelde de wedstrijd verder. Na een half uur voetballen zag SCE een kans maar net voorlangs gaan en aan de andere kant werd een treffer van Luuk Langeveld wegens buitenspel afgekeurd. Lange tijd leek het erop dat het Groesbeekse Boys niet meer ging lukken om een beter resultaat te behalen. Totdat tien minuten voor het einde Stan Janssen van dichtbij de gelijkmaker binnentikte. De Groesbeekse vreugde werd twee minuten later nog groter toen Noek Beers een voorzet binnen kopte. Dezelfde Noek Beers verzuimde daarop de wedstrijd definitief in het slot te gooien door twee goede kansen niet in een doelpunt om te zetten. SCE had daarop niet het geluk aan hun zijde. Een afstandsschot van Lahoucine Dairaa ging rakelings naast.

Zondag 18 februari staat voor Groesbeekse Boys de uitwedstrijd tegen Venhorst op het programma. Aanvang van de wedstrijd in Venhorst is 14.30 uur.