Groesbeekse Boys - Hapse Boys: 4-0

Groesbeekse Boys heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Hapse Boys overtuigend met 4-0 gewonnen. Door deze winst zet het de stijgende lijn door en is het team uit Breedeweg inmiddels opgeklommen naar de tweede plaats van de ranglijst.

De Boys uit Breedeweg gingen goed van start en zette de Boys uit Haps direct onder druk. Toch was de eerste kans voor de gasten. Na Groesbeeks balverlies verscheen de Hapse spits voor het Groesbeekse doel maar bracht Mike Verriet redding. Enkele minuten later bracht Noek Beers de 1-0 op het scorebord. Hij kopte een goede voorzet van Luuk Langeveld binnen. Kort daarop verhoogde Stan Janssen met een hard afstandsschot de marge. In het restant van de eerste helft verzuimde de geel-zwarte formatie het krachtverschil in meer doelpunten uit te drukken.

In het eerste deel van de tweede helft kroop Hapse Boys enigszins onder de Groesbeekse druk uit maar leverde dit geen gevaar op. Naarmate de wedstrijd vorderde trok Groesbeekse Boys het initiatief weer naar zich toe en bepaalde de eindstand op 4-0. Eerst scoorde Rens Hubers vanuit een corner en liep Noek Beers een voorzet van Luuk Langeveld binnen.

Zondag 12 november staat de volgende wedstrijd voor Groesbeekse Boys op het programma. In Nijmegen wacht de wedstrijd tegen N.E.C. De wedstrijd begint om 14.00 uur.