Groesbeekse Boys 1

Vorstenbossche Boys - Groesbeekse Boys: 0-2

Groesbeekse Boys aan kop in derde periodetitel 

In Vorstenbosch wist Groesbeekse Boys afgelopen zondag met 0-2 van Vorstenbossche Boys te winnen. Door dit resultaat staat Groesbeekse Boys tweede in de ranglijst en heeft het de koppositie om de strijd in de derde periodetitel ingenomen. De komende twee speelrondes speelt Groesbeekse Boys belangrijke wedstrijden tegen de nummer drie en vier van de ranglijst.  

 

De vele meegereisde supporters zagen dat de eerste mogelijkheid voor de gastheren was maar hun inzet eindigde op de paal. Na een kwartier voetballen leek Luuk Langeveld de score voor de boys uit Groesbeek te openen maar vrij voor het doel schoof hij de bal naast. Nadat Jorn van der Horst een bal van de doellijn weggewerkt had kopte Noek Beers aan de andere kant in de handen van de doelman. Ook Luuk Langeveld wist vanuit kansrijke positie het net niet te vinden.  

 

In de tweede helft voerde Groesbeekse Boys de druk op. Dit resulteerde in kansen voor Noek Beers en Luuk Langeveld maar de Vorstenbossche doelman wist redding te brengen. Na ruim een uur voetballen viel eindelijk de openingstreffer te noteren. Stan Janssen kegelde een afgeslagen corner hard binnen. Kort daarop werd de marge verdubbeld. Mark Thijssen veroverde knap de bal waarna Niek Eeren een afgemeten voorzet afleverde op Noek Beers die vervolgens met een fraaie hakbal wist te scoren. De gastheren gingen met veel inzet op zoek naar de aansluitingstreffer. Verder dan enkele schoten van afstand kwamen ze niet en wisten het daarmee de verdediging van Groesbeekse Boys niet moeilijk te maken.  

Zondag 28 april gaat Groesbeekse Boys bij nummer vier EGS '20 op bezoek. De wedstrijd in Escharen begint om 14.30 uur. 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Jorn van der Horst, Rens Hubers, Niek Eeren, Mark Thijssen; Jan van Hoof, Devin Jacobs (Bram Peters), Martijn Thijssen (Tim Poelen); Stan Janssen, Noek Beers (Bas de Klein), Luuk Langeveld.