Kleding

Kledingreglement: 
We willen voorkomen dat een professionele uitstraling gepaard gaat met onnodige kosten. Groesbeekse Boys streeft daarom naar zorgvuldig gebruik van de kleding en heeft hiervoor een reglement opgesteld. 

De kleding is eigendom van voetbalvereniging de Groesbeekse Boys. De leden krijgen de kleding in bruikleen en betalen daar een borg van € 25 voor. 

Dit reglement is voor iedere gebruiker van toepassing. 

  1. De wedstrijdtenues worden op de dag van de voetbalwedstrijd gedragen en de trainingstenues tijdens de trainingen. Constatering van onjuist gebruik, vermissing of schade leidt tot het in rekening brengen van het aanschafbedrag van de kleding. 

  2. Nieuwe leden krijgen het eerste paar sokken van de club. Voor het volgende paar geldt dat deze voor eigen rekening zijn. Te bestellen via de zuil of te koop bij een ruilmoment. 

  3. Het gebruik van de kleding tijdens sponsoractiviteiten vereist toestemming van de kledingcommissie. 

  4. De in bruikleen gestelde kleding dient in officiële staat te blijven. Het is niet toegestaan om rugnummers, namen, emblemen e.d. op de kleding aan te (laten) brengen. 

  5. Ieder uitgegeven kledingstuk is geregistreerd door de kledingcommissie.  

 

Schade/ vermissing 

  1. Wanneer er schade aan kleding is ontstaan tijdens een wedstrijd, dient dit direct na afloop van de wedstrijd door de speler/ouder bij de kledingcommissie te worden gemeld. Voor deze schade aan de kleding, zal de speler niet aansprakelijk worden gesteld, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld. Dit ter beoordeling aan de kledingcommissie. 

  2. Iedere gebruiker is verplicht om zorgvuldig met de kleding om te gaan. 

  3. Bij beschadiging ten gevolge van onjuist of onzorgvuldig gebruik van de kleding, worden de kosten in rekening gebracht ter waarde van het aanschafbedrag bij de betreffende speler c.q. ouders of verzorgers. 

  4. Vermissing, wanneer blijkt dat er spullen ontbreken, worden de kosten in rekening gebracht ter waarde van het aanschafbedrag bij de betreffende speler c.q. ouder/verzorger. 

  5. Indien jij/je kind tóch een nieuw tenue zou willen, in plaats van een ‘ruiltenue’, is het aan jullie deze zelf te bestellen in de webshop digitaal of via “de zuil"  in de kantine. 

 

Naast de "basisoutfits" kunnen er in de webshop of op "de zuil" in de kantine ook extra artikelen besteld worden. Deze artikelen zijn je eigendom en zullen op je thuisadres bezorgd worden. Voor deze bestellingen geldt voor Boysleden een korting van 25% op de catalogusprijs. Gebruik hiervoor kortingscode: BOYS  

De webshop waar kleding.besteld kan worden is te bereiken via: www.brandsfit.com/rksvgroesbeekseboys/nl

 

De ruildagen worden gepubliceerd via de trainers/leiders en zullen 2 a 3 keer per seizoen worden gehouden. Bij vragen kunt u altijd contact op nemen met de kledingcommissie: 

kleding@groesbeekseboys.nl 

 

We hopen zo samen de mooie uitstraling van de Groesbeekse Boys te kunnen (blijven) uitstralen! 

Ingangsdatum van dit reglement is 20 September 2023  
Dit reglement is geevalueerd en herzien in  overleg met bestuur op woensdag 20 september 2023.

 

Kleding in bruikleen (wedstrijdtenue en trainingstenue) 

Foto 1 te dragen tijdens wedstrijden. 
Foto 2 te dragen tijdens de training. 

Wasvoorschrift: Apart wassen op 30 graden, niet in droger, niet strijken.