Quick '88 - Groesbeekse Boys: 1-2

Groesbeekse Boys wist afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Quick '88 met 1-2 te winnen. Door deze winst is de ploeg uit Breedeweg opgeklommen naar de vierde plaats van de ranglijst. Het vertoonde spel geeft vertrouwen voor een mooi vervolg van de competitie.

Groesbeekse Boys speelde vooral een erg goede eerste helft. Vanuit een gesloten organisatie en met veel discipline werd de tegenstander bespeeld. Dit resulteerde in enkele goede kansen terwijl tegenstander Quick niet in de gelegenheid kwam om het de Boys moeilijk te maken. Nadat het Devin Jacobs niet lukte om een kans in een doelpunt om te zetten lukte dat Stan Janssen na ruim een half uur voetballen wel. Hij werd vrijgespeeld en scoorde behendig. Ondanks het veldoverwicht lukte het Groesbeekse Boys niet om de voor rust nog de marge te vergroten.

In het tweede bedrijf ging Quick opportunistischer voetballen en maakte het daarmee Groesbeekse Boys een stuk lastiger. Mede door een fraaie redding van doelman Mike Verriet bleef de Boys overeind. Na ruim een uur voetballen wist Maickel van Kol toch de gelijkmaker namens de thuisploeg op het scorebord te brengen. In het laatste deel van de wedstrijd speelden beide ploegen voor de winst. Groesbeekse Boys leek daarbij conditioneel een licht overwicht te hebben. In de slotfase schoot Devin Jacobs de winnende 1-2 binnen. Milan Wolters had kort daarop kans om de stand op 1-3 te brengen maar zag zijn inzet op de lat eindigen. Quick had pech en zag een kans van dichtbij over gaan.

Zaterdag 4 november staat voor Groesbeekse Boys een volgende thuiswedstrijd op het programma. Om 18.00 uur wordt op sportpark Breedeweg voor de wedstrijd tegen Hapse Boys afgetrapt. Na afloop van de wedstrijd vindt de trekking van de verjaardagsloterij plaats en is er muziek in de kantine.