Vianen Vooruit - Groesbeekse Boys: 4-0

Groesbeekse Boys is er niet in geslaagd om in de uitwedstrijd tegen Vianen Vooruit een goed resultaat neer te zetten. In een slechte wedstrijd van Groesbeekse zijde keerde de ploeg uit Breedeweg met een 4-0 nederlaag naar huis.

De openingsfase was nog redelijk te noemen maar na een kwartier voetballen leverde slordig balverlies de eerste treffer van Vianen op. Ook in het restant van de wedstrijd was er veel balverlies aan de zijde van de Boys. Pas in de tweede helft viel een eerste kans voor Groesbeekse Boys te noteren. Stan Janssen schoot van dichtbij over. Een nieuwe fout in de Groesbeekse verdediging leverde twintig minuten voor het einde een 2-0 achterstand op. Groesbeekse Boys ging op zoek naar beter resultaat. Verdediger Rens Hubers werd mee naar voren gestuurd en was bijna succesvol met een fraaie kopbal. De aanvallers van Vianen Vooruit profiteerden echter van de ruimte die in de slotfase ontstond waardoor de score in de slotfase tot 4-0 verhoogd werd.

Groesbeekse Boys speelt zondag 17 maart een thuiswedstrijd tegen koploper Quick '88. Na de onderbreking van het seizoen door carnaval wisten de Boys geen enkele wedstrijd meer te winnen en is de achterstand op de koploper inmiddels tot tien punten opgelopen. Om het seizoen met een goed resultaat af te sluiten zal Groesbeekse Boys nu uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Zondag 17 maart is een mooi moment om daarmee te starten. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.