Groesbeekse Boys - Vianen Vooruit: 1-0

Groesbeekse Boys heeft de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit met 1-0 gewonnen. Door de overwinning wordt afstand genomen van de onderste plaatsen en is er aansluiting bij de ploegen in de middelste regionen van de ranglijst.

Zoals de uitslag al doet vermoeden zijn er weinig doelkansen te registreren geweest. Het duurde dan ook tot vijf minuten voor rust voordat een eerste echte kans te noteren viel. Helaas wist Noek Beers een goede voorzet van Ruben de Bruin van dichtbij niet binnen te werken. Direct na rust was het aan Boys doelman Mike Verriet te danken dat de gasten niet op voorsprong kwamen. Hij werkte een direct genomen vrije trap uit de bovenhoek. Daarna creëerde Groesbeekse Boys een licht veldoverwicht. Dit resulteerde in kansen voor Stan Janssen (schot net naast en kopbal redding op de lijn) en zag Luuk Langeveld zijn afstandsschot op de paal eindigen. Een kwartier voor het eindsignaal was h et Noek Beers die het buitenkansje (penalty) niet onbenut liet. Vianen Vooruit perste er nog een slotoffensief uit om de gelijkmaker op het scorebord te brengen. Verder dan een kopbal naast (Maarten Broekmans) en schot over (Owen Blokland) kwam het niet.

Zondag 22 oktober is Groesbeekse Boys vrij. Zondag 29 oktober speelt Groesbeekse Boys de uitwedstrijd tegen Quick '88. De wedstrijd in Nijmegen begint om 14.00 uur.