Groesbeekse Boys - EGS '20

De topper in de derde klasse derde klasse D tussen Groesbeekse Boys en EGS '20 is in een 1-1 gelijkspel geëindigd. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam EGS in de tweede helft op een 0-1 voorsprong. Op de valreep wist Groesbeekse Boys nog een gelijkspel over de streep te trekken. Eindstand 1-1.

Groesbeekse Boys was de ploeg met het meeste balbezit. Toch werd het de gasten op het goedgevulde sportpark Breedeweg niet echt moeilijk gemaakt. Veel persoonlijke duels werden uitgevochten zonder dat er veel kansen gecreëerd werden. De ruststand werd dan ook met een 0-0 stand bereikt. Na rust werd door beide teams meer de aanval gezocht. Cas van Houtum kopte namens de gasten net naast. Daarop volgden kleine kansjes voor Luuk Langeveld en Stan Janssen. EGS speler Tom Rozestraten zag zijn schot maar net naast gaan. Een kwartier voor het eindsignaal viel er toch een doelpunt te noteren. Max Bardoel werkte een voorzet vanaf de rechterflank binnen na weifelend ingrijpen van de Groesbeekse verdediging. In het restant van de wedstrijd ging Groesbeekse Boys op zoek naar de gelijkmaker. Doelman Lars Peters pakte een schot van Noek Beers in de korte hoek en een schot van Stan Janssen werd van de lijn gehaald. Ook een kans van Milan Wolters trof geen doel voordat in de slotfase Stan Janssen vrijgespeeld werd en hij de EGS doelman wist te verschalken. Daarna zag Stan Janssen zijn pegel van afstand naast het doel gaan zodat de 1-1 stand bij het einde op het scorebord stond.

Zondag 10 december speelt Groesbeekse Boys weer een topper uit tegen koploper Volkel. De wedstrijd in Volkel begint om 14.00 uur.