Groesbeekse Boys - Quick '88

Groesbeekse Boys heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen koploper Quick '88. De bezoekers uit Nijmegen hadden een groot deel van de wedstrijd controle over de wedstrijd maar verzuimden na de 0-1 openingstreffer de marge te vergroten. Door hard te werken knokte Groesbeekse Boys zich terug in de wedstrijd wat in de slotminuut resulteerde in de gelijkmaker.

Al in de openingsminuut viel de eerste kans voor de bezoekers te noteren. Na een halfuur voetballen viel de openingstreffer. Max Buesink kon de bal vanuit een corner vrij binnenkoppen. Dezelfde Buesink had in de eerste helft de marge kunnen vergroten maar doelman Mike Verriet bracht redding. Alleen in de slotfase deed Ruben de Bruin namens de gastheren iets terug. Hij zag zijn kopbal op de paal eindigen.

Ook in de tweede helft wisten de bezoekers enkele goede kansen te creëren. Max de Wijze kopte vanuit een corner rakelings over en Mike Verriet bracht redding op een schot van Unal Ozturk. In de slotfase ging Groesbeekse Boys op zoek naar de gelijkmaker. Dit resulteerde in een kansje voor Noek Beers uit een voorzet van Tim Poelen. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Groesbeekse Boys een vrije trap toegekend. De Nijmeegse goalie verwerkte de bal niet goed waarna Stan Janssen van dichtbij de bal binnen wist te tikken.

Na dit gelijkspel staat Groesbeekse Boys op de zevende positie waarbij het drie punten achterstaat op de derde plaats van de ranglijst maar ook de ploegen in de onderste regionen nog niet van zich afgeschud heeft. Zondag 24 maart wacht de uitwedstrijd tegen Hapse Boys. Deze ploeg staat op de elfde positie. Het is dus belangrijk voor Groesbeekse Boys om een goed resultaat neer te zetten om zo het seizoen op een mooie manier te kunnen gaan afsluiten. De wedstrijd in Haps begint om 14.30 uur.