Heijen - Groesbeekse Boys: 0-0

Groesbeekse Boys is er niet in geslaagd de uitwedstrijd in en tegen Heijen winnend af te sluiten. Ondanks een heel aantal goede mogelijkheden wist Groesbeekse Boys helaas niet te scoren en bleef uiteindelijk een 0-0 stand op het scorebord staan.

Heijen zakte ver terug op eigen helft en speelde vanuit een gesloten verdediging. Groesbeekse Boys had daarbij moeite om door deze verdedigende stelling te komen. Stan Janssen kwam nog het meest dichtbij met een schot dat op de paal eindigde. Met enkele snelle uitbraken zocht Heijen de aanval maar wist Boys doelman Mike Verriet een kopbal onschadelijk te maken. In de tweede helft zocht Groesbeekse Boys nog meer de aanval. Dit leverde kansen op voor Noek Beers, Devin Jacobs en Stan Janssen maar het was aan Heijen doelman Rai Jansen te danken dat er niet gescoord werd. In de slotfase van de wedstrijd werd verdediger Rens Hubers mee naar de aanval gestuurd om de winnende treffer te forceren. Maar ook hij wist twee kansen niet in een doelpunt om te zetten. Aan de andere kant moest Mike Verriet nog een keer gestrekt naar de kruising om een schot van Heijen onschadelijk te maken.

Groesbeekse Boys speelt zondag 3 maart een thuiswedstrijd tegen Festilent. Deze wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.