Groesbeekse Boys - Krayenhof: 1-1

Groesbeekse Boys is de hervatting van de competitie na de winterstop gestart met een 1-1 gelijkspel tegen Krayenhof. Het werd een wedstrijd waarin twee voetballende ploegen voor de overwinning streden. Door het puntenverlies zakt Groesbeekse Boys naar de derde positie van de ranglijst. 

Na een halfuur voetballen kwam thuisclub Groesbeekse Boys op voorsprong. Vanuit een vrije trap schoot Rens Hubers de bal bekeken binnen. Nog voor het rustsignaal kwamen de bezoekers op gelijke hoogte door een aanval goed uit te spelen. In de tweede helft wisten Noek Beers en Stan Janssen goede mogelijkheden niet in doelpunten om te zetten. Krayenhof wist daar enkele kleine kansen tegenover te zetten. Omdat er verder niet gescoord werd bleef de spanning in de wedstrijd en de 1-1 stand tot aan het eindsignaal op het scorebord staan. 

Zondag 4 februari staat voor Groesbeekse Boys opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Op sportpark Breedeweg komt SCE op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur. 

 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Jorn van der Horst, Jaap Smits (Niek Eeren), Rens Hubers, Ruben de Bruin; Devin Jacobs, Jan van Hoof (Tim Poelen), Martijn Thijssen; Noek Beers, Stan Janssen, Luuk Langeveld.