Venhorst - Groesbeekse Boys: 4-1

Groesbeekse Boys heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. In de uitwedstrijd tegen Venhorst gaf de ploeg uit Breedeweg niet thuis en verloor het met 4-1. Door deze verliesbeurt staat Groesbeekse Boys op een gedeelde derde plaats en ziet het koploper Quick '88 weglopen. 

 

Gedurende een groot deel van de wedstrijd ontbrak bij de Groesbeekse Boys spelers de echte scherpte om met een overwinning naar Groesbeek terug te keren. Op het slechte veld kwamen de gastheren na een kwartier voetballen op 1-0 door Jaap Kanters. Enkele omzettingen aan Groesbeekse zijde zorgden ervoor dat de Boys meer grip op de wedstrijd kreeg. Dit resulteerde in de gelijkmaker van Milan Wolters en voor rust waren er meerdere mogelijkheden om zelfs op voorsprong te komen. Na de thee hoopten de meegereisde Groesbeekse supporters op meer maar was de scherpte bij Groesbeekse Boys weer verdwenen. De geel-zwarte formatie kreeg binnen korte tijd drie tegentreffers te verwerken en was in het restant van de wedstrijd niet in staat dit nog recht te trekken. 

Zondag 25 februari krijgt Groesbeekse Boys de kans om zich te revancheren van deze slechte prestatie. Dan wacht de uitwedstrijd tegen Heijen. De wedstrijd in Heijen begint om 14.30 uur. 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Jorn van der Horst, Niek Eeren, Rens Hubers (Gijs van Hoof), Ruben de Bruin (Mark Thijssen); Devin Jacobs, Daan Wijnhoven (Tim Poelen), Jan van Hoof; Noek Beers, Stan Janssen, Milan Wolters.