EGS '20 - Groesbeekse Boys: 2-3

Groesbeekse Boys blijft kans maken op een prijs aan het einde van de competitie. In Escharen werd afgelopen zondag met 2-3 gewonnen van EGS '20 waardoor het de ranglijst om de derde periodetitel blijft aanvoeren. Zondag 12 mei volgt de kraker tegen Volkel. Deze ploeg zit Groesbeekse Boys zowel in de strijd om de derde periodetitel als de tweede plaats in de regulier competitie op de hielen.  

 

De openingsfase in Escharen was voor de thuisploeg en vroeg in de wedstrijd kwamen zij vanuit een hoekschop verdiend op voorsprong. Het was aan Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet te danken dat de voorsprong niet verdubbeld werd. Geleidelijk kwam Groesbeekse Boys beter in de wedstrijd en was het Devin Jacobs die van afstand de gelijkmaker binnenschoot. Kort daarop kwam Groesbeekse Boys zelfs op voorsprong vanuit een goede aanval. Via Noek Beers en Stan Janssen kwam de bal bij de inkomende Martijn Thijssen die verwoestend raak schoot.  

 

In het begin van de tweede helft bouwde Groesbeekse Boys de voorsprong verder uit. Na een goede actie van Stan Janssen rondde Noek Beers beheerst af. Luuk Langeveld en Noek Beers verzuimden de marge verder te vergroten door mogelijkheden onbenut te laten. Een kwartier voor het eindsignaal kwam EGS '20 terug in de wedstrijd door de aansluitingstreffer te maken. In het restant van de wedstrijd ging EGS '20 op zoek naar de gelijkmaker. Mike Verriet en de Groesbeekse verdediging wisten dit te voorkomen waardoor Groesbeekse Boys met drie punten richting Breedeweg gingen.  

 

Zondag 12 mei speelt Groesbeekse Boys de thuis tegen Volkel. Deze wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.  

 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Jorn van der Horst, Rens Hubers, Niek Eeren; Daan Wijnhoven (Dirk Janssen), Jan van Hoof, Devin Jacobs (Milan Wolters), Martijn Thijssen; Stan Janssen, Noek Beers, Luuk Langeveld (Tim Poelen).