NEC - Groesbeekse Boys: 2-2

Groesbeekse Boys heeft de uitwedstrijd tegen NEC met een 2-2 gelijkspel afgesloten. Na een 1-0 achterstand toonde het team uit Breedeweg veerkracht en boog dit om in een 1-2 voorsprong. In de slotfase kwam NEC weer op gelijke hoogte. Een terechte puntendeling voor deze attractieve wedstrijd. 

De vele trouwe supporters zagen dat Groesbeekse Boys het in de openingsfase moeilijk had met de snelheid van de Nijmeegse ploeg. Toch bleven de Boys verdedigend overeind en aan de andere kant lukte het niet om tot scoren te komen. In de tweede helft kwam NEC toch op voorsprong, een voorzet werd binnengekopt. Groesbeekse Boys toonde daarna veerkracht. Door een doelpunt van Stan Janssen kwam het terug in de wedstrijd en Noek Beers werkte een voorzet van Tim Poelen binnen. Daarop golfde het spel op en neer. Groesbeekse Boys verzuimde twee grote kansen af te ronden en aan de andere kant bracht Mike Verriet redding in een persoonlijk duel. Helaas lukte het Groesbeekse Boys niet de voorsprong over de streep te trekken. NEC scoorde in de slotfase en daarmee eindigde de wedstrijd met een 2-2 eindstand. 

Zondag 19 november wacht voor Groesbeekse Boys de thuiswedstrijd tegen Brakkenstein. De wedstrijd op sportpark begint om 14.00 uur. 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Jorn van der Horst, Rens Hubers, Ruben de Bruin, Niek Eeren (Jaap Smits); Jan van Hoof (Milan Wolters), Martijn Thijssen, Devin Jacobs; Noek Beers, Stan Janssen (Daan Wijhoven), Luuk Langeveld (Tim Poelen).