Hapse Boys - Groesbeekse Boys: 0-5

Groesbeekse Boys heeft na lange tijd weer een uitwedstrijd winnend weten af te sluiten. In Haps werd het tegen de plaatselijke Boys 0-5. Door deze winst neemt Groesbeekse Boys ruime afstand van de onderste regionen en blijft het meedoen in de strijd om de bovenste plaatsen. 

De wedstrijd speelde zich af onder barre weersomstandigheden en op een zwaar bespeelbaar voetbalveld. Hapse Boys begon fel aan de wedstrijd maar wist het de Groesbeekse verdediging niet moeilijk te maken. Groesbeekse Boys deed het wat dat betreft beter. Tim Poelen benutte zijn mogelijkheid wel en bracht 0-1 op het scorebord. Een keer was Hapse Boys dicht bij de gelijkmaker maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Milan Wolters zag aan de andere kant doelman Bjorn Hesen redding brengen op zijn doelpoging. 

In de tweede helft gingen de Boys uit Groesbeek goed van start en werd het de bovenliggende partij. Ook nu was Groesbeekse Boys doeltreffend op de juiste momenten. Stan Janssen scoorde twee keer achtereen op aangeven van achtereenvolgens Devin Jacobs en MIlan Wolters. De ingevallen Noek Beers stelde vervolgens Milan Wolters in staat de 0-4 te scoren waarna hijzelf met een verwoestend afstandsschot de 0-5 eindstand op het scorebord bracht.  

 

Aankomend paasweekend is Groesbeekse Boys vrij. Zondag 7 april wacht de thuiswedstrijd tegen NEC en kan het team uit Breedeweg het slot van de competitie spannend maken wanneer ze weer een goed resultaat weten neer te zetten. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur. 

 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Jorn van der Horst, Rens Hubers (Rik Verriet), Ruben de Bruin, Niek Eeren; Jan van Hoof (Daan Wijnhoven), Devin Jacobs, Martijn Thijssen (Mark Thijssen); Tim Poelen (Noek Beers), Stan Janssen, Milan Wolters.