Groesbeekse Boys - Venhorst: 5-2

Groesbeekse Boys heeft ook de laatste competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. Op sportpark Breedeweg werd Venhorst met 5-2 verslagen. Zondag 2 juni wacht de eerste wedstrijd van de nacompetitie. Tegenstander is dan HVV Helmond.

Groesbeekse Boys was de gehele wedstrijd tegen Venhorst de bovenliggende partij. Na twintig minuten voetballen werd dit krachtverschil in een eerste doelpunt duidelijk. Noek Beers speelt zichzelf knap vrij en schiet in de verre hoek raak. Op slag van rust komt Venhorst via een afstandsschot van Finn van der Horst onverwacht op gelijke hoogte. Toch weet Groesbeekse Boys voor rust nog op voorsprong te komen. Stan Janssen lobt fraai over de Venhorst doelman heen.

Direct na de thee vergroot Stan Janssen met een schot van afstand de marge. Na een uur voetballen voegt Milan Wolters daar een vierde Groesbeekse treffer aan toe door een voorzet van Stan Janssen binnen te werken. Venhorst komt via Finn van der Horst nog op 4-2 en dezelfde speler verzuimt kort daarop de aansluitingstreffer binnen te schieten. Stan Janssen gooit daarna de wedstrijd definitief op slot door zijn derde treffer van de middag te scoren. Dit na een mooie aanval via Tim Poelen en Gijs van Hoof.

De wedstrijd op sportpark Breedeweg tegen HVV Helmond begint zondag 2 juni om 14.30 uur. Mocht Groesbeekse Boys deze wedstrijd winnend afsluiten dan wacht zondag 9 juni een volgende thuiswedstrijd op sportpark Breedeweg.