Volkel - Groesbeekse Boys: 2-0

Groesbeekse Boys verliest van Volkel 

 

Groesbeekse Boys is niet in staat gebleken van nummer laatst Volkel te winnen. Na een slechte eerste helft pakte Groesbeekse Boys de tweede helft goed op. Toch liep de formatie uit Breedeweg een kwartier voor het einde tegen een tegendoelpunt op. In een ultieme poging dit te herstellen viel de beslissende 2-0 aan het eind van de wedstrijd. Door deze verliesbeurt zakt Groesbeekse Boys naar de voorlaatste plaats op de ranglijst.  

 

In de eerste helft zagen de meegereisde trouwe Groesbeekse Boys supporters hun team niet best spelen. De thuisclub had het initiatief en enkele goede mogelijkheden om tot scoren te komen. Het was aan Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet te danken dat de rust met een 0-0 stand bereikt werd. Na rust kwam Groesbeekse Boys beter uit de kleedkamer. Er werd meer initiatief genomen en met aanvallend voetbal het doel van de tegenstander gezocht. Dit leverde een goede mogelijkheid op voor Noek Beers maar zijn schot ging net over. Tegenstander Volkel profiteerde van Groesbeeks balverlies op het middenveld. De goed uitgevoerde counter kon alleen met een overtreding binnen het strafschopgebied gestopt worden waarna vanaf de penaltystip raak geschoten werd. In het restant van de wedstrijd probeerde Groesbeekse Boys de stand recht te trekken en nam daarbij veel risico. In de slotminuut van de wedstrijd liep Groesbeekse Boys daarbij opnieuw tegen een counter op waardoor 2-0 de eindstand werd. 

 

Zondag 27 november heeft Groesbeekse Boys een nieuwe kans om te klimmen op de ranglijst. Tegenstander op sportpark Breedeweg is dan nummer vijf van de ranglijst Prinses Irene uit Nistelrode. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur. 

 

Opstelling Groesbeekse Boys 

Mike Verriet; Jorn vd Horst, Rens Hubers, Glenn Wijnhoven, Timo Phillipsen (Milan Wolters); Ruben de Bruin (Dirk Janssen), Devin Jacobs, Jan van Hoof; Stan Janssen, Luuk Langeveld (Jorg Janssen), Noek Beers.