Groesbeekse Boys - Schijndel: 1-2

Groesbeekse Boys weet niet van Schijndel te winnen 

 

De spelersgroep van Groesbeekse Boys had de supporters opgeroepen om ze te steunen in hun strijd om klasse behoud. Veel jeugd- en seniorenleden gaven daar gehoor aan en kwamen naar een nat en winderig sportpark Breedeweg. Ondanks deze steun werd de thuiswedstrijd tegen Schijndel nipt met 1-2 verloren. Groesbeekse Boys blijft daardoor op de laatste plaats van de ranglijst hangen. 

 

Zoals vaker dit seizoen had Groesbeekse Boys veel balbezit en wachtte de tegenstander rustig af wat gebeuren ging. Na tien minuten profiteerde Schijndel aanvaller Thomas Jan van Raaij van Groesbeeks balverlies en wist hij Mike Verriet met een lobje te verslaan. Kort daarop was het aan Mike Verriet te danken dat Boys niet tegen een grotere achterstand aankeek. Eerst bracht hij redding door een schot van een doorgebroken Schijndel speler te pareren, kort daarop stopte hij een penalty. In het begin van de tweede helft moest Groesbeekse Boys met tien spelers verder nadat Rens Hubers na zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten. Vanaf dat moment stroopte de boys de mouwen op en trok het spel naar zich toe. Stan Janssen en Noek Beers waren dicht bij de gelijkmaker. In de slotfase was het echter Timo Vitte die de gasten uit Schijndel vanuit het niets op 0-2 versprong bracht. Ondanks deze nieuwe tegenvaller bleef Groesbeekse Boys op zoek naar beter resultaat. Stan Janssen bracht in blessuretijd de spanning terug door voor de Boys te scoren. Groesbeekse Boys bleef op zoek naar de gelijkmaker maar verder dan de bal op de lat vanuit een corner kwam het niet.  

 

Met nog vijf wedstrijden te spelen gaat Groesbeekse Boys zondag 2 april bij nummer zeven Boekel Sport op bezoek. De wedstrijd in Boekel begint om 14.30 uur.  

 

Opstelling Groesbeekse Boys: 

Mike Verriet; Rens Hubers, Glenn Wijnhoven, Jorn vd Horst, Ruben de Bruin; Niek Eeren, Devin Jacobs (Dirk Janssen), Jan van Hoof; Luuk Langeveld (Milan Wolters), Stan Janssen, Noek Beers.